dissabte, 25 de desembre del 2010

TARDA SOLIDÀRIA...

El Grup de teatre del Institut Martí l’Humà van participar la Tarda de Teatre Solidari el passat 19 de desembre al Teatre del Centre Parroquial.

L’obra teatral Assasinat a la Carta va agradar molt al públic assistent gràcies a la gran posada en escena dels actors.

El teatre va presentar una molt bona entrada. 74 persones van comprar la seva entrada, fet que va suposar una recaptació de 592€. Tots els beneficis s’ingressaran a compte de la Marató de TV3, que enguany tractava sobre les malalties minoritàries (més informació: www.tv3.cat/marato). Recordar que a dia d’avui la Marató ja ha ingressat més de 7,385.625 milions d’euros per a la seva fundació.


Desde l’organització volem agrair la feina feta per tots. Principalment als actors de l’Institut Martí l’Humà de Montblanc: Marc Pallissó (Germinal Puigpelat), Maria Capdevila (Margot), Albert Vilalta (el soci), Iris Sánchez (Diana -amant 1-), Núria Casamitjana (amant 2), Carolta Òdena (Paula -amant 3-), Mª Rosa Díaz (criada), Quim Martorell (inspector Banghousen), Gerard Cos (policia 2), Ariadna Pié (Concepció Viladomat), Enric Caselles (infermer), Anna Carol (Magda -la cunyada-), Sara Martínez (veïna) i Martí Plana (Doctor). Tècnica de llums: Eulàlia Fernández. Direcció: Elisenda Rosell. Ajudant de direcció: Anna Lafebre. Molt important també és la tasca de la Llibreria Requesens que porta tota la feina, que no és poca, de la venda d’entrades en qualsevol acte que es fa al Centre Parroquial. Agraïr al Forn de Pa Joan que ens va obsequiar de manera gratuïta el berenar per tots els actors. També cal recordar el suport de: la Parròquia de Sta. Maria, Mostra Creacions, Grup de teatre Fila Zero, Centenari2010 i l’ajuntament de Montblanc.

La Marató d’aquest any de TV3 tractarà les lesions medul·lars i cerebrals adquirides. Aquestes lesions afecten el sistema nerviós central, que és el gran centre processador del cos i està format pel cervell, el cerebel, el bulb raquidi i la medul·la espinal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada