dissabte, 27 de novembre del 2010

TARDA DE TEATRE SOLIDARI PER LA MARATÓ DE TV3

Un any més i ja en van 3 MCreacions i el Grup Teatral de l’Institut Martí l’Humà han organitzat una Tarda de Teatre Solidari. El proper 19 de desembre a les 6 de la tarda al teatre del Centre Parroquial de Montblanc es representarà l’obra: Assassinat a la Carta.

Sinopsi: Tracta sobre un home ric que es diu Germinal Puigpelat que just al començament de l'obra mora. Durant l'obra anem descobrint que tots els personatges que intervenen en l'obra (la dona, la criada, l'amant, el soci, etc...), tenen motius per matar-lo. Anem descobrint els motius gràcies a flashbacks que tenen els diferents personatges. El final de l'obra no el sap ningú, NI ELS MATEIXOS ACTORS! Perquè? A les files que toquen el passadís el públic trobarà unes butlletes on abans del final la gent haurà d'escollir qui creu que és l'assassí. En Germinal passarà a buscar les butlletes en trigarà una i es representarà la última escensa basant-se amb amb l'assassí que ha escrit el públic.

El repartiment: Marc Pallissó (Germinal Puigpelat), Maria Capdevila (Margot), Albert Vilalta (el soci), Iris Sánchez (Diana -amant 1-), Núria Casamitjana (amant 2), Carolta Òdena (Paula -amant 3-), Mª Rosa Díaz (criada), Quim Martorell (inspector Banghousen), Gerard Cos (policia 2), Ariadna Pié (Concepció Viladomat), Enric Caselles (infermer), Anna Carol (Magda -la cunyada-), Sara Martínez (veïna) i Martí Plana (Doctor). Tècnica de llums: Eulàlia Fernández. Direcció: Elisenda Rosell. Ajudant de direcció: Anna Lafebre.

Tots els beneficis recaptats es destinaran per la Marató de TV3. En les edicions anteriors es van recaptar: 1.372,00€ (2008) i 1.176,00€ (2009). Les entrades es posaran a la venda a partir de l’1 de desembre a la llibreria Requesens. També es podrà comprar la butaca zero per la gent que vulgui col·laborar i no pugui venir a la representació. La Marató d’aquest any de TV3 tractarà les lesions medul·lars i cerebrals adquirides. Aquestes lesions afecten el sistema nerviós central, que és el gran centre processador del cos i està format pel cervell, el cerebel, el bulb raquidi i la medul·la espinal.

Aquest acte compta amb la col·laboració de: Grup de teatre Fila Zero, Centenari2010, Parròquia de Sta. Maria, Llibreria Requesens i l’associació juvenil Barjaula.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada